Studenter

Studenter

Vi vill komma i kontakt med er i ett tidigt skede av er utbildning, dels för att få möjligheten att få visa vårt intresse i er och dels för att väcka ert intresse av vårt arbete.

 

Som nyexaminerad kan ni bidra med viktiga egenskaper såsom innovation, en stor drivkraft till att utvecklas och förmågan att lära. Vi fokuserar på att hjälpa våra nyanställda så att de snabbt kommer in i vårt arbetssätt genom en viktig handledning av våra erfarna medarbetare, som även hjälper er att utöka era kunskaper och utforma era kvaliteter på bästa sätt. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och växer – samtidigt som vi värnar om den familjära känslan som ger oss möjlighet att utvecklas i en trygg omgivning.

 

Examensarbetet är en stor del av utbildningen och ger även en stor chans att få visa upp sin individualitet och kapacitet hos en framtida arbetsgivare. Ett examensarbete på Fastec ger er möjligheten att uppleva det vardagliga arbetet på vårt kontor och att anpassa era teoretiska kunskaper till vår verksamhet. Även om vi inte skulle söka examensarbetare så får ni gärna kontakta oss med eventuella idéer, förslag eller intresseområden.

 

Vi är intresserade av er som utbildar sig till högskoleingenjörer och civilingenjörer för utvecklande tjänster inom kalkyl och inköp, projektering, projekteringsledning, energi och miljö, installationsteknik och produktionsledning .

 

Besök oss gärna på de studentmässor vi medverkar på eller kontakta oss direkt om ni har frågor eller funderingar om oss!

Kontakta oss

Hans Snällfot
VD Fastec AB
Jimmy Ruljeff
Gruppchef Kalkyl / Inköp
Jan Letzner
Gruppchef Projektering