Samarbetspartners

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners är mindre byggföretag och fristående platschefer runt om i landet som verkar under Fastec:s  namn. Genom partnerskapet mellan det lilla och det stora företaget kan vi i en och samma verksamhet ta tillvara såväl stordriftens som det mindre, lokala företagets fördelar.

Vi söker samarbetspartners

Fastecs arbetsmodell har genom åren  varit mycket framgångsrik och uppskattad bland våra kunder. Idag har Fastec ett antal samarbetspartners i hela landet, men vårt koncept behöver fler partners. Därför söker vi engagerade entreprenörer som vill bli en del av vårt unika koncept. Vare sig du redan har ett etablerat företag eller vill starta ett nytt.

Just nu söker vi nya samarbetspartners i hela landet.

Kravspecifikation

Som samarbetspartner har du tillgång till Fastecs varumärke, arbetsrutiner, kunskap och erfarenheter, vilket är en bra grund att arbeta vidare ifrån.
Du ska kunna samordna byggprocesser och driva projekt, baserat på förmågan att ta helhetsansvar och kunskapen om hur byggbranschen fungerar.

 

Du ska se ett partnerskap med  Fastec som en långsiktig satsning och dela vår positiva tro på Fastecs affärsidé. Och framför allt bör du ha en naturlig entusiasm, uthållighet och vilja att lyckas. Vi vet av egen erfarenhet att det är grunden till framgångsrikt entreprenörskap.

Kontaktperson

Erik Lindmark
Marknadschef / Affärschef