RED Birsta

5 februari, 2020 12:43

RED Birsta

Fastec Sverige har av RED och Peritas fått i uppdrag att bygga sista etappen av handelsområdet östra Birsta, strax norr om Sundsvall.

RED och Peritas har under en relativt kort tidsperiod lyckats fylla den ca 15 000 kvm stora handelsplatsen, där den sista byggrätten på ca 4 000 kvm innehåller lokaler åt Dollarstore.

Projektet påbörjas omgående och ska stå klart under hösten 2020.
Medlemsföretag är Totalbyggaren i Jämtland och projektchef är Nicklas Sandström.

Vi är glada över det fortsatta förtroendet att genomföra den sista etappen på handelsområdet i Östra Birsta, säger projektchef Nicklas Sandström. Detta är ett bra exempel på den fysiska handelns attraktivitet och handelsaktörernas intresse för strategiskt bra placerade handelsplatser. Sedan tidigare har både EKO-hallen och Elgiganten öppnat. Jysk beräknar sin öppning till slutet av mars i år och Dollarstore förväntas slå upp portarna för sin nya butik i slutet av oktober.

Fastec Fakta:
Fastec är ett rikstäckande byggföretag med franchisekoncept. Kedjan har idag 9 st medlemsföretag.Kedjan omsätter ca 1100 mkr och har totalt ca 120 anställda.Fastec är specialiserade på byggprojekt för handel, idrott och industri. Fastec’s supportkontor hanterar allt från marknadsföring och offertarbete till projektering och produktutveckling. Medlemsföretagen ansvarar för lokal försäljning och byggande.
Vid ev. frågor kontaktaLars Nilsson, regionchef nord Fastec Sverige, 0910-878 50
Nicklas Sandström, Totalbyggaren i Jämtland, 070-336 11 51