Medlemsföretag

Medlemsföretag

Våra medlemsföretag drivs av lokala franchisetagare runt om i landet som verkar under Fastecs namn. Genom partnerskapet mellan det lilla och det stora företaget kan vi i en och samma verksamhet ta tillvara såväl stordriftens som det mindre, lokala företagets fördelar.

Vi söker medlemsföretag

Fastecs arbetsmodell har varit mycket framgångsrik på marknaden och efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka. Idag har Fastec medlemsföretag över hela landet, men det finns fortfarande platser där vi vill bli starkare. Därför söker vi engagerade entreprenörer som vill bli en del av vårt unika koncept, vare sig du redan har ett etablerat företag eller vill starta ett nytt. Med vår hjälp går det snabbt att komma igång, eftersom vi hjälper till med både marknadsföring och organisation. Dessutom tar du över de kontakter som redan finns etablerade inom området.

 

Just nu söker vi nya medlemsföretagare i:
Göteborg, Norrköping/Linköping och Västerås

 

Självklart är du välkommen att kontakta oss även om du bor på en ort som inte finns med på den aktuella listan. Vi är alltid intresserade av drivna byggare som vill driva ett medlemsföretag i Fastec.

Kravspecifikation

Som medlemsföretagare har du tillgång till Fastecs varumärke, arbetsrutiner, kunskap och erfarenheter, vilket är en bra grund att arbeta vidare ifrån. Men samtidigt finns det några personliga egenskaper och förutsättningar som är viktiga för en lyckad satsning: Du ska tycka om säljarbete och daglig kontakt med människor. Dessutom ska du kunna samordna byggprocesser och driva projekt, baserat på förmågan att ta helhetsansvar och kunskapen om hur byggbranschen fungerar.

 

Du ska se ett medlemskap i Fastec som en långsiktig satsning och dela vår positiva tro på Fastecs affärsidé. Du bör se över dina ekonomiska förutsättningar, så att du vet exakt vilka möjligheter du har att göra en helhjärtad och lönsam satsning. Och framför allt bör du ha en naturlig entusiasm, uthållighet och vilja att lyckas. Vi vet av egen erfarenhet att det är grunden till framgångsrikt entreprenörskap.

Kontaktperson

Erik Lindmark
Försäljning - Syd